Què fer? | LOTS DE NADAL AMB PRODUCTES CATALANS | HARCOGOURMET
Castells, vinyes i cellers. Família, respecte pel medi ambient i compromís amb el territori. Vins Oller del Mas
Vins, enoturisme, vins ecològics, vi de finca, DO Pla de Bages, vinyes ecològiques, especial picapoll, arnau oller, bernat oller, petit bernat, casaments, esdeveniments empresa, golf oller, restaurant oller, piscina oller.
99
post-template-default,single,single-post,postid-99,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

LOTS DE NADAL AMB PRODUCTES CATALANS | HARCOGOURMET

Harcogourmet és un projecte que va néixer l’any 2012, sota el lema “T’ajudem a sorprendre’ls?”, i es dediquen a fer Lots de Nadal amb productes catalans.

Què és el que els fa diferents? El fet d’oferir-nos una àmplia gamma de productes de proximitat exclusius. Tots creats amb molta cura, pensats per sorprendre a qui els rebi. I, també, si ho preferiu, us els poden fer a mida.

Podeu trobar els vins d’Oller del Mas dins les seves cistelles de Nadal, des del primer dia, ja que compartim els nostres valors i la nostra forma de treballar amb respecte cap al nostre territori.

Harcogourmet té un principi bàsic, que és el d’oferir-vos productes dels quals es senten orgullosos. Productes amb els quals dissenyen els millors Regals d’empresa. Com ho fan, això? Doncs cada any ens porten nous productes per tornar a sorprendre a les persones que ja fa temps que confien en ells per tenir un detall cap als seus treballadors i clients.

Ells segueixen la filosofia de treballar amb productes de qualitat, elaborats seguint processos únics que els converteixen en els productes que són. Alguns d’ells són ecològics, amb certificació CCPAE. Però, al cap i a la fi, tots es basen en el fet d’oferir-vos opcions amb un nivell de qualitat que garanteix que són saludables, assegurant-ne el millor sabor, doncs tots hem de tenir el dret de gaudir de la gastronomia sense estar-nos de res. També és per aquest motiu que dins les seves paneres de Nadal podreu trobar productes vegans, sense gluten, sense sucres afegits…

A Harcogourmet creuen en la necessitat de crear lligams amb les persones. Amb les que formen part d’Harcogourmet i amb els projectes amb els quals treballen. Per tant, mostren el seu compromís amb els seus productors, tenint un contacte directe. És una bona manera de conèixer com neix cada un dels productes gastronòmics que ens porten, per així poder dissenyar i crear els millors Regals Gastronòmics. És per aquest motiu que sempre aposten exclusivament pel producte català. També perquè ells no conceben el concepte de proximitat  sense que estigui lligat al de sostenibilitat, i aposten per ells en tots els detalls, fins i tot en el packaging.

Per moltes novetats que ens portin, si més no, ho fan sense perdre l’essència de com van començar. Diuen, però, que ens hem de renovar per avançar. I han anat creixent any rere any, comptant amb més persones dins el seu equip. Un equip jove i dinàmic que, al llarg d’aquest trajecte, ha anat guanyant experiència, demostrant esforç a l’hora de treballar, i marcant-se la perfecció com a objectiu. Harcogourmet, és, per tant, un projecte de vida.

Cada Nadal ens sorprenen amb els seus Lots de Nadal amb els millors productes catalans. I cada Nadal persegueixen l’objectiu d’arribar a més persones i sorprendre a més famílies, formant part de la il·lusió que es crea en aquestes dates, fent que tots gaudim de la gastronomia catalana de qualitat d’una manera propera.

Descobriu el seu catàleg a la seva web

També podeu trobar-los al seu bloc i a Twitter i Instagram

 

 

 

Cap comentari

Escriu un comentari